Четверг, 28.03.2024, 14:59 Вход
RSS

09:02

Дефектная ведомость на ремонт автомобиля

дефектная ведомость на ремонт автомобиля

дефектная ведомость на ремонт автомобиляСтаття 1. Визначення основних термнв У цьому Закон наведен нижче термни вживаються в. Такому значенн архтектурна дяльнсть - дяльнсть по створенню обктв архтектури, яка включа творчий процес пошуку архтектурного ршення та його втлення, координацю дй учасникв розроблення всх складових частин проектв з планування, забудови благоустрою територй, будвництва (нового будвництва, реконструкц, реставрац, каптального ремонту) будвель споруд, здйснення архтектурно-будвельного контролю авторського нагляду за х будвництвом, а також здйснення науково-дослдно та викладацько роботи у цй сфер; Абзац другий частини першо статт 1 з змнами, внесеними згдно з Законом N 58-V ( 58-16 ) вд 01. 08. 2006 обкти архтектурно дяльност (обкти архтектури) - будинки споруди житлово-цивльного, комунального, промислового та ншого призначення, х комплекси, обкти благоустрою, садово-парково та ландшафтно архтектури, монументального монументально-декоративного мистецтва, територ (частини територй) адмнстративно-територальних одиниць населених пунктв; Абзац третй частини першо статт 1 в редакц Закону N 58-V ( 58-16 ) вд 01. 08. 2006 субкти архтектурно дяльност - архтектори, нш особи, як беруть участь у пдготовц розробленн мстобудвно документац, проектно документац для будвництва, реконструкц, реставрац, каптального ремонту будинкв споруд, благоустрою, ландшафтних та садово-паркових обктв, науково-дослднй викладацькй робот, замовники (забудовники) проектв та будвництва обктв архтектури, пдрядники на виконання проектних будвельних робт, виробники будвельних матералв, виробв та конструкцй, власники користувач обктв архтектури, а також органи влади, що реалзують сво повноваження у сфер мстобудування; архтектурне ршення - авторський задум щодо просторово, планувально, функцонально органзац, зовншнього вигляду й нтерру обкта архтектури, а також нженерного та ншого забезпечення його реалзац, викладений в архтектурнй частин проекту на всх стадях проектування зафксований у будь-якй форм; Абзац пятий частини першо статт 1 в редакц Закону N 58-V ( 58-16 ) вд 01. 08.

 

 

 

Фотогалерея № 2407 посвященная темам: "ремонт бутылочного гидравлического домкрата", "стильные интерьеры с видом на море", "дизайнерский проект комнаты в трехмерном пространстве", "дом дизайн mosstudio ru дизайн проект интерьера", "стиль ампир в интерьере дома".

 

 

 

дизайн интерьера квартиры в стиле фьюжен ремонт кровель методом напыления ппу и полимочевины интерьер 1 комнотной квартиры правительство москвы перепланировка кварталов документ
Сделать ремонт квартиры дизайн интерьера
Дизайн интерьера комнаты 2 30 5 50м
Как разместить кровать в однокомнатная квартира дизайн
Отделка деревянных домов лестницы

 

: 1221
Всего комментариев: 2
2 Jamesker  
0
http://mysite.ru - http://mysite.ru

1 Jeffreyunora  
0
http://mysite.ru - http://mysite.ru

Имя *:
Email *:
Код *: