Пятница, 19.04.2024, 20:51 Вход
RSS

14:29

Когда в домах проводится капитальный ремонт

когда в домах проводится капитальный ремонт

когда в домах проводится капитальный ремонтЧастка в загальному обсяз обовязкових платежв на утримання ремонт загального майна та в нших спльних витратах у багатоквартирному будинку встановлються пропорцйно до загально площ примщень, що перебувають у користуванн фзичних або Частка участ спввласника квартири, власника кмнати (кмнат) у квартир, де проживають два бльше власникв жилих примщень, спввласника нежилого примщення на утримання ремонт визначаться вдповдно до його частки як спввласника примщення. Спори щодо визначення частки в обовязкових платежах на утримання ремонт неподльного та загального майна, в нших спльних витратах виршуються в судовому порядку. Стаття 21. Кошти обднання Кошти обднання надходять та збергаються на . Рахунках у банквських установах використовуються виключно за х Використання та розпорядження коштами здйснються вдповдно до статуту та затвердженого кошторису. Кошти обднання не пдлягають розподлу мж членами обднання, за винятком випадкв, передбачених законом. Кошти обднання складаються з залишкв коштв на рахунках попереднього власника майна; статутних внескв, обовязкових платежв членв обднання; коштв, одержаних обднанням у результат здач в оренду субсидй на оплату житлово-комунальних послуг та компенсацй за громадян, як користуються правом на х отримання, щодо оплати житлово-комунальних послуг у х частц в загальному обсяз обовязкових платежв на утримання ремонт неподльного та загального майна у раз укладення вдповдного договору мж власником примщення та обднанням; доходв, що спрямовуються на виконання статутних цлей обднання, отриманих у результат дяльност пдпримств, засновниками яких обднання; добровльних майнових, у тому числ грошових, внескв фзичних юридичних осб. Для накопичення коштв на ремонт неподльного та загального майна термнового усунення збиткв, що виникли в результат аварй чи непередбачених обставин, в обовязковому порядку створюються ремонтний та резервний фонди обднання. Кошти цих фондв акумулюються на рахунку обднання у банквських.

 

 

 

Фотогалерея № 7550 по теме: "отделка ванных комнат в деревянном доме", "дизайн-проекты 2 комнатных квартир", "дизайн интерьера ванной комнаты плитка", "домодедово ремонт бытовой техники", "детская комната интерье дизайн", "ванная комната примеры дизайна", "дизайн квартир в хрущевке 4 комнатной".

 

 

 

дизайн упаковки квартирный переезд москва дизайн отделки квартиры 12 квадратов интерьер дома натальи штурм фото ремонт в доме серии 189
Камин в интерьере дома
Ремонт шаровых кранов в домашних условиях
Капитальный ремонт домов москва 2010
Ремонт квартиры потолок дизайн интерьер

 

 

: 573
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: