Пятница, 29.03.2024, 17:36 Вход
RSS

09:34

Скачать договор подряда на ремонт квартиры

скачать договор подряда на ремонт квартиры

скачать договор подряда на ремонт квартирыБудвництво обктв виробничого та ншого призначення, пдготовка будвельних длянок,. Роботи з обладнання будвель, роботи з завершення будвництва, прикладн та експериментальн дослдження розробки тощо, як виконуються субктами господарювання для нших субктв або на х замовлення, здйснюються на умовах пдряду. 2. Для здйснення робт, зазначених у частин першй ц статт, можуть укладатися договори. Пдряду на каптальне будвництво (в тому числ субпдряду); на виконання проектних дослджувальних робт; на виконання геологчних, геодезичних та нших робт, необхдних для каптального будвництва; нш договори. Загальн умови договорв пдряду визначаються вдповдно до положень Цивльного кодексу. Украни ( 435-15 ) про договр пдряду, якщо нше не передбачено цим Кодексом. 3. Господарськ вдносини у сфер матерально-технчного забезпечення каптального будвництва регулюються вдповдними.

 

 

 

Фотогалерея № 6931 по теме: "стеновые панели ремонт квартиры", "компьютерная помощь ремонт квартир цены", "отделка штукатуркой по технологии стройдром каркасного дома", "когда ожидается ремонт дома на касимовской 17", "дизайн проект квартиры 54 м2 тип п144".

 

 

интерьер комнаты в стиле эклетика дизайн комнаты для двух мальчиков-подростков двухкомнатная квартира хрущевка дизайн заявка на капитальный ремонт дома
Интерьер комнаты для двоих подростков
Этаиы ремонта ванной комнаты
Дизайн интерьер загородных элитных домов
Ремонт квартир под ключ в зеленограде

 

 

: 870
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: